ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Human Rights Watch оголошує конкурс

14.09.2011, 02:17
Недавні випускниці/випускники магістратури факультетів журналістики, міжнародних відносин та юридичних факультетів запрошуються на конкурси захисників/захисниць прав людини. 

Організація Human Rights Watch оголосила про початок конкурсу імені Алана і Барбари Фінберг (Alan R. and Barbara D. Finberg Fellowship) і конкурсу імені Артура Кеніга (Arthur Koenig Fellowship). Переможці/переможниці конкурсів отримають можливість працювати в Human Rights Watch протягом року, займаючись моніторингом ситуації в сфері дотримання прав людини в усьому світу, розслідуваннями на місцях, підготовкою звітів, а також матеріалів для засобів масової інформації і т. д. 

Учасники програм почнуть працювати у вересні 2012 р. і отримають річну зарплату в розмірі 55 000 доларів США і додаткові винагороди. 

Від кандидатів вимагається наявність досвіду роботи в сфері захисту прав людини і бажання продовжувати кар'єру в цій області. Серед інших вимог: досвід проведення досліджень та роботи на місцях, аналітичні здібності, вільне володіння англійською мовою та, бажано, іноземними мовами. 

Для участі в конкурсі необхідно надіслати супровідний лист, CV, дві рекомендації, неопубліковану статтю і вкладиш до диплома магістра. 

Конкурс ім. Кеніга запрошує студенток/студентів, які потребують матеріальної допомоги: учасниці/учасники конкурсу повинні надіслати есе, в яких описані їхні матеріальні проблеми. 

Для отримання більш детальної інформації натисніть тут.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!