ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Hromadske долучилося до проєкту Docudays UA "Архів війни", який зберігає воєнну хроніку

22.09.2022, 13:38
Фото – Громадське
Фото – Громадське

Hromadske долучилося до проєкту Docudays UA "Архів війни", який зберігає та впорядковує воєнну хроніку. Про це повідомляється на сайті видання.

Команда Архіву війни збирає відео- та аудіоматеріали про війну в Україні в об’єднану базу. Мета ініціативи – зробити злочини Росії видимими та покарати винних, а також розповісти світові про те, як це – жити під час війни.

Архів війни покликаний об’єднати зусилля тих, хто працює на боці правди, встановлення справедливості та захисту інтересів України", – розповіла координаторка проєкту "Архів війни" Марія Бучельнікова.

Співавтором Архіву може стати кожен / кожна, надіславши свої відео й аудіо до бази даних Архіву війни. Про те, як це зробити, читайте на сайті проєкту. Архів збирає матеріали про життя й побут під час війни, опір цивільного населення агресору, евакуацію чи досвід перебування в бомбосховищах, руйнування, насильство та інші злочини, скоєні російською армією на території України. А також інші фрагменти, відзняті під час війни, які видаються вам важливими. Автори проєкту гарантують повну конфіденційність власникам матеріалів.

Hromadske повідомляє, що передало до Архіву значну частину відео з деокупованих населених пунктів, зони бойових дій, зруйнованих унаслідок війни міст і селищ, відзнятого в березні-червні 2022 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!