ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Hromadske через зменшення фінансування відмовиться від деяких своїх продуктів

01.11.2021, 11:00

Hromadske повідомляє, що міжнародні інституції, які протягом тривалого часу його фінансують, зменшують розміри грошової підтримки наступного року. У зв'язку з цим частину команди буде переведено на контракти фрілансерів, від деяких продуктів медіа відмовиться та зменшить витрати на виробництво.

Про це повідомила пресслужба видання.

На останньому засіданні членів ГО “Громадське телебачення” було ухвалене рішення щодо майбутнього організації. Більшістю голосів було вирішено зберегти ГО та повернутися до фокуса суспільно-політичного медіа.
Зокрема, з наступного року hromadske планує посилити сайт аналітичними текстами й репортажами та хоче, щоб у фокусі були тільки важливі для суспільства теми, а опублікована інформація допомогла користувачам ухвалювати виважені рішення.
“У 2013 році hromadske об'єднало людей, які виступали проти несправедливості в суспільстві, проти корупції та брехні влади. Згодом одними з перших поїхали висвітлювати захоплення українського Криму та початок російсько-української війни, розказували про офшори топполітиків і відстоювали права людей, навіть коли це дорого нам коштувало. Чесність, гострота і відданість принципам — це те, що завжди характеризувало hromadske. Це і є наша ДНК”, - зазначила головна редакторка hromadske Євгенія Моторевська.
На Youtube команда відмовиться від студійних шоу, але зосередиться на спецрепортажах і документальних проєктах. 
“Ми використаємо цей час, щоб провести в організації переформатування та оптимізувати цілу низку процесів. Необхідність змін на hromadske давно обговорювалася і серед команди, і серед колег по цеху, і серед нашої лояльної аудиторії. Їхній час прийшов”, - сказала директорка організації Юлія Федів.
Зараз редакція працює над створенням контент-стратегії на наступний рік.

Liked the article?
Help us be even more cool!