ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головред жидачівської газети "Новий час" повідомив про погрози від нардепа

30.11.2018, 15:46
Фото - скріншот з newtime.lviv.ua

Головний редактор жидачівської газети “Новий час” (Львівська область) Андрій Данилець повідомив про погрози від народного депутата Андрія Лозового на свою адресу та на адресу редакції. Про це йдеться в його повідомленні на сайті видання.

“Алло, я народний депутат Андрій Лозовий. То ти редактор “Нового часу”? Слухай сюда, падло, приїду до Жидачева, морду наб’ю, бл*…, руки і ноги поламаю на*…, редакцію твою галіму спалю, а техніку поб’ю на*… Хто замовив Ляшка, падло, бл*..** Ану бігом признавайся?” – процитував головред чоловіка, який, за його словами, зателефонував 23 листопада, представившись Андрієм Лозовим.

За словами Данильця, обурення викликала публікація “Темні плями біографії “українського жириновського”, надрукована в газеті.

“Тип” у слухавці, який назвав себе Андрієм Лозовим, не переставав матюкатися і “ламати мені ноги і руки” по телефону. <…> Виявляється, матеріал, в якому я розповідав нашим читачам про всім відомі “віхи біографії” Ляшка, мені “замовила і проплатила” партія Гриценка. Більше того, цього “кароокого зайчика” навіть цікавить, чи сплатив я податок…” – написав головред.

Андрій Данилець просить вважати інформацію про погрози офіційним зверненням до правоохоронних органів.

“Якщо на погрози “амбала Лозового” мене “поламати” я не зважаю, то з приводу погроз “спалити редакцію і побити техніку” я хочу звернутися до правоохоронців”, – написав він.

На своїй сторінці у Фейсбуку Андрій Лозовий 23 листопада написав, що вважає публікацію щодо Олега Ляшка замовною.

“Отримав інфу про замовну огидну проплачену публікацію проти Олега Ляшка в Жидачівській районній газеті “Новий час”. За моєю інформацією, головний редактор цієї газети Андрій Данилець отримав за це надруковане лайно конверт з грішми від Львівського штабу одного з кандидатів – вічно непрохідного Анатолія Гриценка… отримані гроші Данилець, звісно, не задекларував і не сплатив з них податки, що є підставою для розслідування компетентними органами”, – написав депутат.

“Я категоричний противник судитися з журналістами, але, по-перше, Данилець – не журналіст, а продажний гівномет, який замість правди пише відверті побрехеньки. По-друге, цього вимагають від нашого штабу місцеві прихильники Радикальної партії, які обурені мерзенним пасквільчиком чорноротого писаки”, – написав Лозовий.

ІМІ звернувся за коментарем до Андрія Лозового.

Liked the article?
Help us be even more cool!