ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Голова Миколаївської ОДА викликав на спаринг журналіста після інциденту з Порошенком

03.09.2018, 14:34
Фото - скріншот з відео НікВесті

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко викликав на спортивний килим журналіста НікВесті Івана Казору, вказавши, що він говорить неправду, заявляючи, що чиновник його відштовхнув у момент спілкування з Президентом України Петром Порошенком 27 серпня. Про це Олексій Савченко сказав 31 серпня на прес-конференції.

Редактор інтернет-видання “Шиповник” Андрій Юрчак запитав голову ОДА, навіщо він відштовхнув журналіста, коли той ставив запитання Президенту України. На це Олексій Савченко відповів, що він хотів би, щоб журналісти спілкувалися з ним як із чоловіком.

“Ви говорите, що я когось відштовхнув. Мені соромно за вас, я б хотів, щоб ви не брехали. Я б хотів, щоб зі мною ви спілкувалися як з чоловіком. У мене в житті є захоплення спортом, я цим пишаюся. Якщо хочете, то я можу продемонструвати, що буде з людиною, яку відштовхну. І які наслідки. Вибачте мені, але журналіст сидить тут, він у доброму гуморі”, – відповів Савченко журналісту.

На це Казора відповів, що це тому, що він теж займається спортом.

– Мені це сприймати як виклик? – запитав голова ОДА.

– Сприймайте як хочете, – відповів журналіст.

– Яка вага у вас? – запитав його Олексій Савченко.

– Близько 100, – відповів Іван Казора.

“Я пропоную вам зустрітися на килимі. Я чекаю відповіді, якщо вам потрібен час – будь ласка, але я вам пропоную зустрітися на килимі ... Знаєте, я вам скажу, на жаль, для вас “потім” не буде. Я навіть можу сказати, через скільки секунд це буде. На жаль, “потім” не буде для вас. Давайте, ми ж одне одного знаємо, ви знаєте, який я. Я знаю, на що ви здатні. Немає такого, щоб я когось із вас штовхав. Ви знаєте, що буде, якщо я вас штовхну. А те, що сталося, не прикрашає Миколаївщину. Тому що в країні, яка воює, бігти на режимному об'єкті, маючи чітко роз'яснені правила, користуючись тим, що Президент України на Миколаївщині відчуває себе нормально, як у себе вдома, бігти до нього, робити якісь речі”, – сказав Олексій Савченко.

При цьому, звертаючись до Івана Казори, голова Миколаївської ОДА заявив, що вважає, що він співпрацює з російськими ЗМІ.

“А потім через ці речі, через 10 хвилин після того, як ви там розмістили щось, ЗМІ Росії підхопили це і повернули до України з інших джерел – вибачте, будь ласка, я вважаю це прямою провокацією. Я вважаю, що це співпраця з агентами Російської Федерації. Я вважаю, що ви співпрацюєте з ними, але я не можу цього довести, тому я вас не звинувачую. Але для мене це виглядає саме так. Я б ніколи цього не зробив…” – заявив голова Миколаївської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, 27 серпня в Миколаєві під час візиту Президента України Петра Порошенка на державне підприємство “Зоря-Машпроект” журналісту місцевого видання “НикВести” Івану Казорі не дали змоги поставити запитання главі держави. Про це журналіст повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Журналіст написав, що підійшов до Порошенка та спитав його про виконання даних ним обіцянок кілька місяців тому, але у відповідь Петро Порошенко схопив мікрофон і силою опустив його вниз, продовжуючи утримувати в руці.

Також Казора повідомив, що його відштовхнув від президента голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко, який також був на зустрічі.

За матеріалами Інше ТБ, НікВесті

Liked the article?
Help us be even more cool!