ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Хлопчик з фото" на альбомі Nirvana знову судитиметься з гуртом за поширення дитячої порнографії

Апеляційний суд США відновив позов Спенсера Елдена, чиє дитяче фото з'явилося на знаменитій обкладинці альбому Nevermind гурту Nirvana. Він звинувачує гурт у розповсюдженні дитячої порнографії. Раніше суд у Каліфорнії відхилив позов Елдена.

Про це повідомляє hromadske з посиланням на Guardian.

Апеляційний суд скасував рішення суду нижчої інстанції про те, що Спенсер Елден надто довго чекав, щоб подати позов проти гурту Nirvana.

Суд поки не розглядав, чи є обкладинка Nevermind зображенням дитячої порнографії.

"Ця процесуальна невдача не змінює нашої точки зору. Ми будемо рішуче захищатися в цій безпідставній справі й сподіваємося на перемогу", – заявив адвокат Nirvana Берт Дейкслер.

Адвокат "хлопчика з обкладинки" Роберт Льюїс сказав, що Елден "дуже задоволений рішенням і з нетерпінням чекає свого дня в суді".

Елден, якому зараз 32 роки, вперше подав до суду на гурт у 2021 році, звинувативши Nirvana в сексуальній експлуатації через його дитяче зображення на обкладинці альбому Nevermind. Він вимагав з кожного члена гурту по 150 тисяч доларів компенсації.

Минулого разу суддя в Каліфорнії відхилив аналогічний позов Спенсера Елдена. Юристи, які працюють від імені Nirvana, подали заяву про відхилення позову Елдена. Його твердження про те, що на фотографії зображено сексуальне насильство над дітьми, вони описали як "несерйозне".

Liked the article?
Help us be even more cool!