ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Глава Офісу президента: Ми спілкуємося із суспільством без журналістів

05.08.2019, 10:39
Фото - з сайту 24tv.ua

Глава Офісу президента Андрій Богдан, коментуючи дезінформацію щодо свого звільнення, заявив, що команді Володимира Зеленського не потрібні журналісти як посередники для спілкування із суспільством.

Про це Богдан заявив під час спілкування з кореспондентом Радіо Свобода у Трускавці, де відбулося навчання майбутніх депутатів від “Слуги народу”, повідомляє Громадське.

Глава ОПУ запевнив, що його заява про відставку не є жартом.

“Я реально написав заяву про звільнення. В даному випадку це був мій крок по відношенню до свого керівництва, президента України, до суспільства, а не до журналістів”, - сказав він.

Також Богдан вважає, що “класичні журналісти” звикли усвідомлювати як суспільство самих себе.

“Але як довела наша виборча кампанія, ми спілкуємося із суспільством без посередників, без журналістів”, - зазначив він.

Нагадаємо, 1 серпня Інтерфакс-Україна повідомив, що глава Офісу президента України Андрій Богдан нібито написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням. При цьому в розпорядженні журналістки Нового времени Христини Бердинських з’явилася начебто заява Андрія Богдана. Водночас телеканал “Наш.Максі-ТВ” повідомив, що замглави Офісу президента Руслан Рябошапка спростував інформацію про відставку Богдана.

2 серпня Інтерфакс-Україна повідомив, що новина про нібито відставку глави ОП Андрія Богдана “анулюється”. 

Видання “Дзеркало тижня. Україна” написало, що інформацію про відставку Андрія Богдана “як інсайд поширив заступник голови ОП Кирило Тимошенко”. Кирило Тимошенко заперечив “Детектору медіа”, що він був джерелом інформації про нібито відставку голови ОПУ Андрія Богдана.

Президент України Володимир Зеленський 2 серпня повідомив, що Андрій Богдан дійсно написав заяву про звільнення. Він пояснив, що з командою про це “домовилися з самого початку”.

Головний редактор тижневика “Дзеркало тижня. Україна” Юлія Мостова вважає джерелом маніпуляції, а не джерелом інформації того, хто “вкинув” у ЗМІ заяву про відставку голови Офісу Президента України Андрія Богдана.

Liked the article?
Help us be even more cool!