ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Херсонський сайт “Гривня. Новий формат” знову заявив, що піддався DDоS-атаці

14.07.2016, 13:46

Сьогодні, 14 липня, з самого ранку херсонський сайт “Гривня. Новий формат” знову піддається DDoS-атаці. Про це повідомляє журналіст сайту Кирило Горєлов, повідомляє Херсон Онлайн.

“В атаці, як і позавчора, задіяні сервери, розташовані в Південно-Східній Азії, зокрема, в Малайзії і на Тайвані”, - повідомив він.

В редакції не виключають, що хакерська атака пов'язана з розміщеним на сайті онлайн-голосуванням за кандидатів на проміжних виборах у парламент у 183-му виборчому окрузі.

Як зазначає представник ІМІ в Херсонській області, сайт “Гривня. Новий формат” не є лідером серед херсонських ЗМІ, оскільки доступ до нього платний. Проте голосування на головній сторінці сайту було доступним для всіх бажаючих. Проміжні вибори в 183 окрузі відбудуться в неділю, 17 липня.

Як повідомляв ІМІ, 11 липня зранку херсонський сайт “Гривня. Новий формат” піддавався DDoS-атаці, його робота була ускладнена.

Головний редактор видання Едуард Михайлов заявив, що редакція пов'язує хакерські атаки на свій ресурс з роботою онлайн-голосування “Хто потрапить до ВРУ?”.

Liked the article?
Help us be even more cool!