ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Херсонські журналісти висловили протест чиновнику, який їм перешкоджає

15.09.2016, 12:46

Сьогодні, 15 вересня, у Херсоні місцеві журналісти висловили першому заступнику голови облради Василю Зеленчуку протест, повідомляє Мост.

Нагадаємо, вчора Зеленчук вчергове висловив незадоволення херсонськими журналістами, і закликав охорону вигнати їх з засідання Президії Херсонської облради.

Так само він висловив невдоволення тим, що представники ЗМІ прийшли на засідання сесії в шортах і називали депутатів, які виламували двері в облраду, “гопниками”.

Як пише видання, сьогодні журналісти вирішили висловити своєрідний протест чиновнику, прийшовши до облради в шортах.

Як повідомляв ІМІ, 14 вересня перший заступник голови Херсонської обласної ради Василь Зеленчук вчергове висловив незадоволення місцевими журналістами, і закликав охорону вигнати їх з засідання Президії облради.

На початку засідання Зеленчук закликав охорону вигнати журналістів Олександра Корнякова і Сергія Нікітенка. Перший журналіст, за словами Зеленчука, називав у Facebook депутатів облради, які виламували 13 вересня двері в сесійній залі, “гопниками”, а другий прийшов на засідання в “смугастих шортах”.

30 серпня депутати Херсонської обласної ради проголосували за те, щоб видалити представників засобів масової інформації з відкритого депутатського зібрання, яке зібралося замість позачергової сесії.

Херсонська обласна організація Національної спілки журналістів України обурилася порушенням прав журналістів, яке сталося 30 серпня на зібранні депутатів у Херсонській обласній раді.

Liked the article?
Help us be even more cool!