ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Херсонська газета "Гривна" вийшла з порожньою сторінкою

27.09.2012, 02:43
Херсонська газета "Гривна" вийшла з пустою 3 сторінкою та зверненням колективу редакції до громадян підтримати протест щодо прийняття Закону про наклеп. Про це повідомив голова Херсонської організації Комітету Виборців України Дементій Білий. 
 
"Дорогі співгромадяни! - йдеться у зверненні, - Уперше за 925 тижнів свого існування тижневик "Гривна" дозволив собі вийти із такою сторінкою. У світовій практиці це загальноприйнята методика висловлення журналістами протесту. В даній ситуації редакція "Гривни" вважає за необхідним протестувати проти прийняття Верховною радою у першому читанні так званого Закону про наклеп. У вправних руках тих чиновників, що ненавидять свободу, цей закон стане синонімом цензури. Хто-хто, а "Гривна" краще за безліч інших видань знає ціну свободи слова, і в прямому і в переносному значенні слова "ціна"".
 
Валерій Боянжу, головний редактор "Гривни", який від імені журналістів видання підписав звернення, закликав громадян думати. "Часу залишилося немало - до 28 жовтня".
 
Читай також: Львівські видання на знак протесту проти наклепу вийшли з порожніми обкладинками
Liked the article?
Help us be even more cool!