ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Генпрокуратура США порушила справу щодо Facebook через витік даних

26.04.2019, 12:20
Фото - Getty Images

Генпрокуратура США почала розслідування щодо Facebook через несанкціонований доступ до контактів користувачів. Про це заявила генпрокурор Нью-Йорка Летиція Джеймс, повідомляє Media Sapiens з посиланням на Reuters.

На початку квітня у Facebook заявили, що з травня 2016 року “ненавмисно завантажили” адреси електронної пошти 1,5 млн користувачів. У заяві компанії наголошували, що ця інформація не потрапила до третіх осіб і була видалена.

Генпрокурор Нью-Йорка повідомила, що загальна кількість людей, інформація про яких була отримана соцмережею неналежним чином, “може становити сотні мільйонів”.

“Прийшов час, щоб Facebook поніс відповідальність за те, як поводиться з персональними даними користувачів”, – підкреслила Джеймс.

У Facebook, коментуючи початок розслідування, заявили, що співпрацюють з прокуратурою Нью-Йорка і готові відповісти на всі запитання.

Як нагадує видання, компанія готова визнати свою провину та вже заклала суму до $5 млрд на можливий штраф від Федеральної комісії з торгівлі США.

Liked the article?
Help us be even more cool!