ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Харківський журналіст хоче від Гавриша 100 тис грн моральної компенсації

08.10.2012, 05:29
 

Головний редактор харківської газети "Бестселер-ревю" Олександр Помиткін позиватиметься до кандидата в народні депутати по 176-му округу Степана Гавриша з вимогою компенсувати моральну шкоду у розмірі 100 тис грн. Про це 8 жовтня на прес-конференції повідомив Олександр Помиткін, передає "STATUS QUO".

За словами Помиткіна, позови будуть подані з приводу відеоролика, викладеного на Youtube, де показано, як він нібито пропонує Гавришу співпрацю. "Цим роликом мене скомпрометували, як людину і перешкоджали моїй журналістській діяльності", - заявив Помиткін.

Позовів буде кілька: у прокуратуру (щодо кримінальної відповідальність тих людей, які оприлюднили цей ролик) і цивільний позов про компенсацію моральної шкоди в розмірі 100 тис.грн. Отримані кошти планується спрямувати на видавничі проекти для дітей, повідомив журналіст.

Помиткін стверджує, що сам ролик є монтажем. Він розповів, що у нього відбулася зустріч з начальником служби безпеки Гавриша Іваном Івановичем. Останній намагався переконати редактора в тому, що "Гавриш змінився, став демократом і дотримується цих принципів". Тоді Помиткін запропонував Гавришу взяти участь в іміджевому проекті видання книжок "Азбука твоєї країни" для Ізраїля і Росії. Співрозмовник зазначив, що Гавриш підтримає такий проект. Але пізніше, за словами Помиткіна, передзвонив політтехнолог Гавриша і повідомив, що дитячі книги фінансуватися не будуть, а пропонується профінансувати видання газети в рамках виборчої кампанії Гавриша.

За словами Помиткіна, він не погодився брати участь у виборчій кампанії Гавриша, так як вважає, що ця людина не повинна пройти у Верховну Раду. Редактор розповів, що в інформаційному бюлетені "Бестселер-ревю" зараз друкується біографія Гавриша, а також аналітика. "Видавати газету допомагають недруги Гавриша, а поширюють в окрузі всі, хто побажає, так як грошей на організацію поширення у редакції не вистачає", - заявив Помиткін.

Як повідомляє "SQ", 5 жовтня Степан Гавриш повідомив, що до його людини прийшов Помиткін і попросив 60 тис доларів, аби не випускати газету з компрометуючим матеріалом на нього. "До моєї людини прийшов Помиткін і попросив 60 тис.дол., щоб не вийшла газета, в якій надрукована нібито інформація, яка мене ганьбить", - заявив Гавриш.

Степан Гавриш балотується до парламенту по № 176 округу (Чугуїв, Великобурлуцький, Вовчанський, Дворічанський, Печенізький, Чугуївський райони Харківської області) як самовисуванець.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!