ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Харківська журналістка заявляє, що після статей про міліцію, її погрожують вбити

14.01.2013, 02:05

Журналістка харківського інтернет-видання “Справжня варта” Жанна Титаренко заявляє, що невідомі особи погрожують її життю та перешкоджають професійній діяльності. Про це вона пише у своїй авторській колонці на сайті видання.

“У ніч з 5 на 6 січня я почула сильний грюкіт у вікно, матюки й погрози: «…Убью...!». Регулярні паперові листівки з погрозами почала отримувати з 19 грудня 2012 року. За цей час додому два рази приходили працівники міліції”, - пише вона.

Як пише Титаренко, погрози почалися після публікації на сайті її матеріалів про діяльність працівників міліції. Зокрема, протягом останніх місяців на сайті були опубліковані її матеріали про два факти зникнення молодих людей у Харкові, до яких, на думку їхніх родичів, можуть бути причетні співробітники міліції, а також матеріали про судові засідання у справі про побиття членами громадської організації "Патріот України" історика Олексія Корнєва.

Титаренко повідомляє, що звернулася із заявами до міліції та прокуратури

Водночас міліція перевіряє інформацію про погрози вбивства Титаренко, повідомляється на сайті Головного управління Міністерства внутрішніх справ в області.

Згідно з повідомленням, 10 січня 2013 року до чергової частини ГУ МВС надійшла заява від журналістки інтернет-ресурсу "Справжня варта" про те, що невідомі особи погрожують її життю та перешкоджають професійній діяльності.

Ця заява внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Справа перебуває на особистому контролі керівництва ГУ МВС України в Харківській області, йдеться у повідомленні.

Перевірку проводить слідчий відділ Харківського міського управління міліції. 

Liked the article?
Help us be even more cool!