ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Харченка тимчасово повернули на посаду головного редактора УНІАН

17.05.2012, 13:48
Головний редактор інформаційної агенції УНІАН Олександр Харченко продовжує виконувати свої обов’язки. Про це він повідомив в ефірі телеканалу ТВі.
"У нас крім генерального директора є ще така посада - президент агентства. Тут є один нюанс: Олег Ігоревич Наливайко був багато років керівником агентства, він був саме на посаді генерального директора, нещодавно його обрали головою Національної спілки журналістів України, він залишився президентом", - розповів він.
"Він мені щойно зателефонував перед ефіром і повідомив, що він все таки, будучи діючим президентом, вирішив втрутитися в цю ситуацію, він зупинив рішення генерального директора", - уточнив Харченко.
"Тому я являюсь діючим головним редактором", - зазначив журналіст.
При цьому він уточнив, що президент УНІАН 18 травня скликає збори трудового колективу, буде повідомлено про це рішення, Наливайко бере на себе обов’язок детально вивчити ситуацію.
"Потім після вивчення, він уже прийме однозначне рішення. І ми зрозуміємо, куди ми рухаємося далі. Тому не так все безнадійно", - підсумував журналіст.
Нагадаємо, Харченка перевели на посаду головного редактора веб-сайту агенції, а новим шеф-редактором було призначено Михайла Ганницького.
Ганницький до призначення в УНІАН працював у ТСН, а раніше тривалий час працював у газеті "Сегодня".
Трудовий колектив агентства вимагав повернення на посаду Харченка і заявляє про випадки цензури, які допустило нове керівництво.
Українська правда
Liked the article?
Help us be even more cool!