ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Хакери атакували сайт видання “Провінція” після виходу статті про судимість мера Сміли

26.09.2012, 07:10

У Черкасах в ніч на 26 вересня відбулася DOS-атака на інтернет-видання "Провінція". Сайт досі не працює. Про це повідомив головний редактор інтернет-видання Віктор Борисов.

"Учора ввечері на сайті з'явився матеріал "Двічі судимий Решетняк" про мера Сміли Вадима Решетняка. В тексті я розмістив фотокопії вироків, і це було найболючішим. Не виключаю, що сьогоднішні проблеми "Провінції" можуть бути пов'язані з появою цього матеріалу", - розповів Борисов.

Він додав, що у нього є відповідні документи, які підтверджують, що В.Решетняк в 2005 році звинувачувався за ст. 128 КК (стріляв у людину, але потерпілий сказав, що помирився з ним) і був засуджений в 2006 році за ч. 2 ст. 204 за незаконне розливання паливно-мастильних матеріалів.

"Я звернувся до Управління СБУ в Черкаській області з проханням провести розслідування і розібратися, чому сайт атакували", - розповів В.Борисов.

В.Решетняк є кандидатом в народні депутати, він балотується по 198 одномандатному виборчому округу з центром у м. Сміла (Черкаська обл.).

"Інтерфакс-Україна"

 
Liked the article?
Help us be even more cool!