ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

РФ підготувала нову кампанію з дискредитації України і її керівництва – ГУР

09.06.2023, 11:58
Розвідка Міноборони України заявила, що Росія підготувала нову інформаційну спецоперацію з дискредитації України та її воєнно-політичного керівництва. На це виділили 6 мільйонів доларів.

Про це  повідомляє hromadske з посиланням на сайт ГУР МО.

За даними розвідки, у межах цієї кампанії Росія підготувала низку провокативних матеріалів, які, за задумом авторів, мають перекласти на Україну відповідальність за підрив дамби Каховської ГЕС та створити передумови політичної кризи.

Заголовки таких матеріалів будуть клікбейтними та міститимуть прямі звинувачення на адресу воєнно-політичного керівництва України, зокрема президента Володимира Зеленського. Ось деякі із заголовків, які, за даними розвідки, використовуватимуть росіяни:

  • "Підрив дамби утопить Зеленського і Україну";
  • "Вибух дамби має "змити" Зеленського";
  • "Так не діставайся ти нікому! Зневірившись досягнути успіху у можливому наступі, Зеленський перейшов до тактики випаленої землі, але направленої проти свого народу";
  • "Зеленський робить все, щоб перестати бути "нашим мерзотником".

Розвідка каже, що під кожним таким матеріалом росіяни розміщуватимуть коментарі з фейкових акаунтів нібито від імені українських та іноземних читачів. Вони мають створити враження живої дискусії та залучити до обговорення реальних людей.

Liked the article?
Help us be even more cool!