ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ГУР повідомляє, що в Кремлі запланували гібридну кампанію проти України

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що в Кремлі запланували чергову гібридну кампанію проти України, метою якою є підірвати легітимність президента та керівництва України серед країн, які начебто є союзниками й партнерами Росії, і – якщо вийде – серед українських громадян.

За даними воєнної розвідки, у Москві в середині грудня 2023 року відбулося засідання так званого інституту країн СНД, який перебуває під повним контролем адміністрації російського диктатора та фінансується з бюджету держави-агресора. Темою зібрання стала війна проти України.

“Під час обговорення перспектив подальшого воєнного протистояння кремлівські так звані експерти дійшли висновку, ніби українське командування перейшло до позиційної оборони з метою: зриву російського наступу взимку та навесні 2024 року; зміцнення оборонних ліній; посилення системи ППО; накопичення боєприпасів та формування боєздатного резерву”, – йдеться в повідомленні.

За оцінками росіян, зазначає ГУР, такий сценарій унеможливить подальше захоплення України силовими методами.

“Відтак у середовищі кремлівських аналітиків наголосили на неприпустимості будь-якого припинення бойових дій, збереження Україною виходів до Чорного моря та наявності “прозахідного режиму” в Києві. Також на московській зустрічі лунали заклики запустити чергову потужну інформаційно-психологічну кампанію проти вищого військово-політичного керівництва України, використовуючи тему “чергових президентських виборів”, – заявило ГУР.

Нагадаємо, 27 грудня ГУР повідомило, що спецслужби РФ залякують українців за кордоном.

Liked the article?
Help us be even more cool!