ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Губернатор Донеччини образив журналістів, бо захищав рятувальників та медиків

01.03.2013, 00:19

Голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький пояснив, що на прес-конференції 25 лютого він назвав "говономьотчікамі" тих, хто "давав неправдиву інформацію" про авіакатастрофу в Донецьку. Про це він заявив 28 лютого на брифінгу в Донецьку, повідомляють “Новости Донбасса”.

"Якщо ви уважно слухали, я висловився про тих, хто піарився на людський трагедії і давав неправдиву інформацію", - сказав він. Шишацький зазначив, що переживати повинні ці люди.

"Із приводу образливих слів – знаєте, воно було викликане образою за МНСників, лікарів швидкої допомоги, працівників аеропорту, лікарів, медсестер, співробітників обласної травматології, які чесно працювали всю ніч", - сказав він.

"Це були слова на їх захист. І вони були так ними сприйняті…", - заявив Шишацький.

Нагадаємо, 25 лютого голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький дозволив собі лайку на адресу журналістів за те, як вони висвітлювали авіакатастрофу в Донецьку. На його думку, деякі використовували катастрофу для “піару”.

“З горем ніколи не може бути піару, але на то як професійні говномьотчікі змогли це все зіпсувати, було дуже боляче дивитися”, - сказав губернатор.

Liked the article?
Help us be even more cool!