ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Гройсман пообіцяв нардепам нагадати СБУ про їхню вимогу видворити Шувалова

09.09.2016, 12:35

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доведе до керівництва СБУ інформацію про необхідність видворення з України політтехнолога Ігоря Шувалова. Про це він заявив 9 вересня у парламенті під час години запитань до уряду, повідомляє Еспресо.TV.

Зокрема, так Гройсман відповів на запитання нардепа від “Народного фронту” Андрія Тетерука, який звернувся до нього із заявою.

Тетерук нагадав, що в лютому звернувся до СБУ з тим, щоб громадянку Росії, шеф-редактора “Подробностей недели” на “Інтері” Марію Столярову депортували. Згодом вона залишила територію України.

Також, за його словами, “Народний фронт” звернувся до СБУ щодо питання видворення з України політтехнолога Ігоря Шувалова, але досі відповідь від СБУ відсутня.

“Насправді СБУ не знаходиться в системі органів виконавчої влади, має окремий статус. Ви зараз оприлюднили інформацію. Я обов'язково доведу її до керівництва СБУ”, - заявив прем'єр-міністр України.

Як повідомляв ІМІ, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав СБУ вислати з країни ідеолога інформаційної політики телеканалу “Інтер”, громадянина Росії Ігоря Шувалова.

Фото - Коментарі

Liked the article?
Help us be even more cool!