ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Гроші" стверджують, що усі матеріали щодо Femen правдиві

25.09.2012, 00:28
Програма «Гроші» («1+1») стверджує, що усі матеріали щодо руху Femen, які були в ефірі програми від 19 вересня, відповідають дійсності. Про це повідомила прес-служба каналу «1+1».

«Я була готова до такої реакції дівчат. Адже їхня головна мета на всьому робити скандал», - заявила автор сюжету про рух Дарина Чиж.

Водночас програма готує до ефіру другий сюжет про внутрішню кухню Femen, який також готує Дарина Чиж. Він вийде в ефір 26 вересня (22.30).

 

Як і у першому сюжеті у новому матеріалі вийдуть інтерв'ю зі спонсорами руху та кадри з реального життя «феміністок». У другому сюжеті «1+1» обіцяє розказати про таємних шанувальників Femen з Франції, про наполеонівські плани феміністок звабити українських міністрів та депутатів, також вийдуть коментарі бізнесменів, які спонсорували рух.

Нагадаємо, 19 вересня у програмі «Гроші» на «1+1» вийшов сюжет «Журналістка "1+1" стала активісткою Femen». У ньому Дарина Чиж, розказала, як була посвячена в активістки руху, скільки заробляють феменки та скільки коштує оренда їхніх офісів у Києві та Парижі.

24 вересня рух звинуватив програму «Гроші» у підготовці замовного матеріалу та заявив, що має намір подає позов до суду через сюжет «Журналістка "1+1" стала активісткою Femen».

"Телекритика"

 
Liked the article?
Help us be even more cool!