ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громницька подає в суд на колишнього головного редактора "Сегодня"

17.01.2012, 03:46
Колишній гендиректор "Сегодня Мультимедіа" Олена Громницька подає до суду на колишнього головного редактора газети Ігоря Гужву.

Про це Громницька сказала "МедіаБізнесу".

"Було принципово важливо, щоб розслідування було завершено і показало мою невинуватість. Я подала позов до суду на Ігоря Гужву про захист честі, гідності та ділової репутації", - заявила Громницька.

Вона додала, що йде з посади для того щоб "Сегодня Мультимедіа" могла "уникнути непотрібних ризиків", пов'язаних з неоднозначним сприйняттям її особистості частиною колег.

За її словами, головним мотивом для неї в діяльності є "репутація й інтерес компанії", в якій вона працює, саме тому, "незважаючи на свою правоту", їй довелося піти з роботи.

 Як відомо, наглядова рада "Сегодня" прийняла рішення звільнити з посади головного редактора газети Гужву. Водночас наглядова рада задовольнила заяву Громницької про відставку з посади гендиректора.

9 грудня у зв'язку зі службовим розслідуванням була відсторонена від виконання обов'язків генеральний директор холдингу "Сегодня Мультимедіа" Олена Громницька.

13 грудня було оголошено про відсторонення й редактора газети Ігоря Гужви.

Редакція, незгодна з політикою Громницької, оголосила про передстрайковий стан.

Оприлюднення результатів службового розслідування було заплановано на 17 січня.

17 січня також була оприлюднена заява трудового колективу газети "Сегодня", де висловлювалася надія, що "тепер Ігор Гужва повернеться до виконання своїх обов'язків".

"Ми впевнені, що повернення Ігоря Гужви дозволить стабілізувати ситуацію в компанії та покінчити із тривалим періодом невизначеності в роботі редакції", - сказано в заяві.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!