ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Громади. Історії боротьби і розвитку": Громадське радіо запустило новий подкаст

Фото – Громадське радіо
Фото – Громадське радіо

Громадське радіо запустило новий подкаст під назвою "Громади. Історії боротьби і розвитку", який розповідає про те, як попри все виживають і розвиваються українські громади. Серед них громади з деокупованих, прифронтових, тилових і окупованих регіонів України.

Про це йдеться на сайті Громадського радіо.

Ведуча Єлизавета Цареградська поспілкувалася з Іриною Малик, координаторкою комунікації децентралізації Українського кризового медіацентру в межах Програми USAID DOBRE, яка розповіла про прем’єру та мету проєкту.

"Ідея створення цього подкасту належить ГО "Український кризовий медіацентр", а реалізацію цієї ідеї підтримала програма агентства США з міжнародного розвитку USAID DOBRE. Повна назва програми – Децентралізація приносить кращі результати і ефективність, і працює вона в 10 областях України: Дніпропетровська, Кіровоградська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Івано-Франківська, Тернопільська, Чернігівська і Чернівецька. Програма працює з понад 60 громадами, і ми підтримуємо розвиток українських громад, місцеве самоврядування на місцях. Скажу також про Громадське радіо, яке підтримало нашу ідею і стало партнером цього проєкту", – розповідає Ірина Малик.

Вона зазначила, що її команда постійно шукає  шляхи комунікації для взаємодії з людьми, які живуть у маленьких містечках, селах, у різних куточках України.

одночасно шукаємо можливості інформаційного зв’язку із жителями окупованих територій, і тому звернули увагу на Громадське радіо. Хочемо, щоб ми звучали саме в партнерстві з вами. Зокрема, згідно з останніми опитуваннями, українці стали слухати радіо більше", – зазначає пані Ірина.

Читайте та слухайте перший випуск подкасту: У нас є перспектива та бажання стати громадою, в яку хотітимуть приїжджати й у якій захочуть жити – голова громади на Дніпропетровщині.

Liked the article?
Help us be even more cool!