ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Громадське ТБ. Запоріжжя" вимагає якнайшвидше розслідувати побиття їхнього журналіста

24.05.2016, 13:47

Колектив “Громадського Телебачення Запоріжжя” наполягає на якнайшвидшому розслідуванні побиття журналіста Анатолія Остапенка. Про це йдеться у заяві колективу на адресу Президента України Петра Порошенка, голови СБУ Василя Грицака, генерального прокурора Юрія Луценка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Колектив просить представників влади взяти під особистий контроль розслідування нападу і побиття невідомими журналіста.

“Інцидент пов’язуємо напряму з професійною діяльністю журналіста “Громадського Телебачення Запоріжжя”, котрий спеціалізується на журналістських розслідуваннях. Такі злочинні дії вважаємо загрозою демократії, свободі слова та тиском на всю журналістську спільноту. Наполягаємо на якнайшвидшому розслідуванні справи та покаранні злочинців”, - йдеться у заяві.

Як повідомляв ІМІ, 24 травня невідомі у масках побили журналіста Громадського ТБ Запоріжжя Анатолія Остапенка. Журналіст пов’язує напад з професійною діяльністю. Останнім часом він працював над кількома розслідуваннями щодо корупційних проявів посадовців Запоріжжя та області.

Запорізька міліція попередньо кваліфікувала побиття журналіста Громадського ТБ Запоріжжя Анатолія Остапенка за ст.171 Кримінального кодексу України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів).

Liked the article?
Help us be even more cool!