ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадське радіо запустило подкаст "Здоровий глузд"

Фото – колаж Громадського радіо
Фото – колаж Громадського радіо

Громадське радіо спільно з ініціативою з інформаційної гігієни "Як не стати овочем" запустило подкаст "Здоровий глузд". Його ведучою стала головна редакторка медіа Тетяна Трощинська.

"Це проєкт про те, що мають знати всі громадянки та громадяни України для ефективної протидії популістам та російським впливам. Кожен з викликів не новий. Він раніше неодноразово використовувався для маніпулювання українцями та викривлення інфополя. Щоразу це були інструменти, які важко розпізнати людині, яка не знається на комунікаціях та маніпулятивних впливах", – зазначається в описі до подкасту.

У серії матеріалів ведуча разом з гостями буде комплексно та різносторонньо аналізувати кожен з векторів та показувати, як працюють маніпуляції. Показувати потойбіччя маніпуляцій: як вони створюються та чому досягають результату. Усе це через різні призми: соціології, політики, історії, філософії, літератури, науки, економіки і так далі.

Зокрема, в одному з випусків Тетяна Трощинська та біологиня, адвокатка здорового способу життя, авторка серії книжок "Оптимістично про здоров’я" Дарка Озерна говорять про те, як не потрапляти на гачок шахраїв і магічного мислення, аналізувати факти й відрізняти їх від фейків, що виникають в інфополі під час повномасштабного вторгнення. 

Відеоінтервʼю можна дивитися на YouTube-каналі "Як не стати овочем".

Liked the article?
Help us be even more cool!