ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ГПУ поновила кримінальне провадження стосовно Мельниченка

09.01.2013, 11:41

Генеральна прокуратура поновила кримінальне провадження стосовно екс-майора Управління державної охорони Миколи Мельниченка, повідомляється на сайті ГПУ.

“Генеральна прокуратура скасувала обвинувальний акт у справі екс-майора Управління державної охорони Миколи Мельниченка за обвинуваченням у розголошенні державної таємниці та перевищенні службових повноважень і поновила кримінальне провадження”, - зазначається на сайті.

Підставою для прийняття такого процесуального рішення стало те, що у ході ознайомлення з матеріалами досудового розслідування на виконання вимог ст.290 Кримінального процесуального кодексу України ( 2012 р.), Мельниченко М.І. надав нові факти у справі, які необхідно перевірити слідчим шляхом.

Для продовження кримінального провадження матеріали справи, яка налічує 17 томів, передано до Головного слідчого управління Служби безпеки України, повідомляє ГПУ.

Нагадаємо, 13 грудня Печерський районний суд Києва завершив допит екс-майора Управління держохорони Миколи Мельниченка. Пан Мельниченко переконаний, що надав корисні свідчення у справі  колишнього генерала МВС Олексія Пукача, обвинувачуваного у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

Liked the article?
Help us be even more cool!