ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google знизить зарплату співробітників, які працюють віддалено

10.08.2021, 17:28
Фото - officesnapshots.com
Фото - officesnapshots.com

Американська корпорація Google створила калькулятор, за допомогою якого співробітники можуть розрахувати, наскільки знизиться їхня зарплата при постійній роботі з дому. 

Про це повідомляє НВ з посиланням на Reuters.

Найбільше постраждають співробітники, які живуть в недорогих районах.

“Наші компенсаційні пакети завжди визначалися місцем розташування, і ми завжди платимо по верхній межі місцевого ринку в залежності від того, де працює співробітник”, - сказав представник Google, додавши, що оплата буде відрізнятися в залежності від міста та штату проживання.

Один із співробітників компанії, який живе в сусідньому від офісу компанії окрузі, розповів агентству на умовах анонімності, що його зарплата буде зменшена на 10% у разі постійної роботи з дому. Він розглядав можливість віддаленої роботи, але вирішив продовжувати їздити в офіс, незважаючи на необхідність витрачати на дорогу по дві години.

“Це настільки ж високе скорочення зарплати, як і останнє підвищення. Я так багато працював, щоб мене підвищили, не для того, щоб потім зарплату знизили”, - сказав він.

За інформацією Reuters, зарплата співробітника, який живе в місті Стемфорд в штаті Коннектикут (в годині їзди він Нью-Йорка) буде знижена на 15% у разі роботи з дому, а співробітника, який працює в Нью-Йорку - не зміниться. Зниження може досягати 25%.

Reuters зазначає, що зниження зарплат співробітників, які працюють віддалено і живуть в недорогих районах, набирає популярності в Кремнієвій долині.

На такий крок пішли, зокрема, Facebook і Twitter.

Liked the article?
Help us be even more cool!