ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google запускає для українців навчальну програму щодо роботи з хмарними технологіями

14.09.2022, 18:00
Фото – cursoductor.com.br
Фото – cursoductor.com.br

Google запускає навчальну програму “Розвивайте кар’єру з Google Cloud” для підтримки українського бізнесу та ІТ-фахівців. Про це повідомляється в блозі компанії.

До кінця 2023 року Google хоче навчити до 10 тисяч українців основ роботи з хмарними технологіями. 

“Google хоче допомогти українцям отримати нові навички в галузі хмарних технологій, щоб за допомогою отриманих знань ці спеціалісти могли розвивати українські бізнеси, що, у свою чергу, сприятиме економічному відновленню країни”, – йдеться в повідомленні.

Програму створено в Україні для:

  • ІТ-фахівців та розробників, які хочуть розвивати свої навички та кар’єру у сфері хмарних технологій.
  • Студентів ІТ-сфери, які закінчують навчання наступного року та потребують навичок роботи в хмарі для майбутнього працевлаштування.

Для ефективного навчання рекомендується володіти хоча б базовим рівнем англійської мови.

Учасники програми отримають:

  • 60 днів безкоштовного доступу до всіх курсів на платформі Google Cloud Skills Boost – ідеального місця для навчання Google Cloud.
  • Можливість отримати практичний досвід світового рівня, здобувши бейджі навичок Google Cloud (Google Cloud skill badges). Бейджі навичок підтверджують наявність у спеціалістів знань та практичного досвіду роботи в хмарі, що допоможе в розвитку кар'єри у сфері хмарних технологій.
  • Індивідуальні напрями навчання, які можна обрати відповідно до ваших інтересів. Кожен напрям навчання містить колекції контенту, які поєднують онлайн-курси за запитом та практичне навчання. Для початківців рекомендується навчальний курс “Ознайомлення та початок роботи з Google Cloud”, оскільки контент у ньому локалізований українською мовою.
  • Призи за три й більше отриманих бейджів навичок.
  • Доступ до експертів із хмарних технологій на сесіях запитань і відповідей.

Зареєструватися можна тут. Навчання в програмі відбуватиметься за потоками. Навчання першого потоку розпочнеться 4 жовтня 2022 року. Після завершення реєстрації ви отримаєте електронного листа з інструкцією щодо подальших дій, включно з інформацією про вебінари та сесії питань і відповідей з експертами з хмарних технологій.

Більше інформації про програму “Розвивайте кар’єру з Google Cloud” – тут.

Liked the article?
Help us be even more cool!