ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google з 1 червня змусить користувачів платити за Google Photos

12.11.2020, 17:00
Фото – cursoductor.com.br
Фото – cursoductor.com.br

Компанія Google змінить політику зберігання фотографій в облікових записах. З 1 червня 2021 року фото у високій якості, які зберігаються в Google Photos, зараховуватимуться до безкоштовних 15 гігабайтів на Google-диску, які доступні для всіх користувачів Gmail. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на видання TechCrunch.

Наразі компанія Google дозволяє зберігати величезну кількість фотографій, якщо їхня роздільна здатність не перевищує 16 мегабайтів.

З 1 червня будь-яке фото чи відео, завантажене в розділ Google Photos, зараховуватиметься до 15 гігабайтів Google-диску. У разі перевищення цього ліміту компанія пропонуватиме купити додаткове місце або перейти на пакет платних послуг Google One.

У компанії зазначають, що 80% користувачів потрібно щонайменше три роки, щоб заповнити 15 гігабайтів, які компанія надає безкоштовно. Також у Google зауважують, що користувачі щоденно завантажують 4,3 млн гігабайтів на диск та Photos.

Нагадаємо, продуктовий дизайнер Клаудіо Постінгел створив розширення для браузера Chrome, яке повертає значки Google до їхнього попереднього вигляду. 

Розширення, яке так і називається: “Відновити старі значки Google”, уже доступне в Chrome і невдовзі з'явиться у Firefox.

Liked the article?
Help us be even more cool!