ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google видалятиме неактивні акаунти користувачів

16.12.2020, 17:00
Фото – cybercalm.org
Фото – cybercalm.org

Компанія Google повідомила про намір видалити облікові записи користувачів, які були неактивні протягом останніх двох років. Нова політика набуде чинності 1 червня 2021 року. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на видання gizchina.

Користувачі, які не заходили в Gmail, Google Drive чи Google Photos понад два роки, втратять свій контент на серверах компанії. Водночас підтвердили, що, якщо користувач перевищить 15 ГБ хмарного простору і не оплатить додатковий простір протягом двох років, Google також має право видалити контент у Gmail, Google-диску і Google-фото.

Після 1 червня 2021 року, якщо в користувачів є невикористовувані сервіси або ж перевищення ліміту вільного місця, Google заздалегідь надсилатиме повідомлення електронною поштою про майбутнє видалення облікового запису.

Уточнюється, що ці зміни не стосуватимуться користувачів Google Workspace, G Suite Education Edition і G Suit Non-profit Edition.

Як пише видання, найпростіший спосіб зберегти обліковий запис Google активним – це регулярно отримувати доступ до таких сервісів, як Gmail, через смартфон або комп'ютер.

Liked the article?
Help us be even more cool!