ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google уже почав платити видавцям за їхній контент

25.06.2020, 13:44
Фото – techtoday.in.ua
Фото – techtoday.in.ua

Google оголосив про початок нової ліцензійної програми з підтримки учасників новинної індустрії. Йдеться про плату за використання “високоякісного контенту для нового досвіду споживання новин”, який стартує вже цього року.

Про це йдеться в офіційному блозі Google, повідомляє Громадське.

Зазначається, що нова програма “допоможе видавцям, які беруть у ній участь, монетизувати свій контент за допомогою вдосконаленого сторітелінгу, який дозволяє людям більше зануритися в складні історії, залишатися поінформованими й бути відкритими до різних питань та позицій”.

Підтримка Google полягає, зокрема, в наданні доступу до контенту, закритого пейволом (тобто такого, доступ до якого надається після внесення певної вартості передплати). Іншими словами, компанія сплачуватиме його за читачів.

Наразі Google уже уклав договори з видавцями в Бразилії, Австралії та Німеччині. Свій новий сервіс, назва й деталі якого не розкриваються, компанія презентує до кінця 2020 року в межах сервісів “Новини” та Google Discover (стрічка з рекомендаціями щодо контенту для користувачів).

Liked the article?
Help us be even more cool!