ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google спрощує двофакторну аутентифікацію

23.06.2016, 09:58

Компанія Google вирішила спростити двофакторну аутентифікацію облікового запису, повідомляє Watcher з посиланням на The Verve.

Відтепер при спробі авторизації користувач отримає сповіщення, яке пропонуватиме підтвердити вхід або заблокувати спробу лише одним кліком.

Раніше для підтвердження авторизації користувач вручну вводив код, отриманий у вигляді SMS. Нова спрощена двофакторна аутентифікація працюватиме на мобільних пристроях з Android та iOS. Однак для активації цієї функції на iOS треба встановити додаток Google.

Додатки на Android i iOS будуть підтримувати кілька облікових записів. Для Android-пристроїв наявність останньої версії Google Play Services є обов’язковою. Однак одночасне використання Security Keys і сповіщень Google є недоступним.

Для активації двофакторної аутентифікації потрібно зайти в обліковий запис Google і перейти в розділ “Мій екаунт”, обрати “Вхід і безпека” і знайти “Вхід в обліковий запис Google”. Після активації “Двоетапної перевірки” у відповідному полі, при спробі авторизації облікового запису користувач буде отримувати сповіщення на смартфон.

Liked the article?
Help us be even more cool!