ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google представив в Україні сайт з порадами для батьків щодо використання технологій

29.09.2021, 12:00
Фото – Google
Фото – Google

28 вересня компанія Google презентувала в Україні новий сайт Google Families для батьків з корисними ресурсами щодо виховання дітей у цифровому світі.

Про це повідомляється в офіційному блозі "Google Україна".

"Це сайт для батьків, які хочуть навчити дітей безпеки в інтернеті, налаштувати батьківський контроль або знайти якісний контент", – ідеться в повідомленні.

На сайті в розділі "Батьківський контроль" зібрано інструменти, що допоможуть батькам встановити для дитини правила користування цифровим контентом.

Так, у застосунку Family Link можна встановлювати правила, які допомагатимуть дітям розумно розподіляти час між навчанням, іграми й технологіями. За допомогою Family Link батьки можуть створювати контрольовані облікові записи для своїх дітей, налаштувати час використання пристрою, керувати контентом, який переглядає дитина, і навіть стежити за її місцем перебування (якщо дитина має із собою телефон). 

Крім цього, в розділі "Батьківський контроль" можна дізнатися більше про функції батьківського контролю, вбудовані в продукти Google, зокрема YouTube Kids чи режим батьківського контролю на YouTube, як налаштувати батьківський контроль у Google Play або як приховати результати відвертого характеру за допомогою Безпечного пошуку.

У розділі "Безпека в інтернеті й цифровий добробут" можна знайти ресурси, які допоможуть батьками та дітям почуватися безпечно в інтернеті й сформувати правильні звички користування цифровим контентом. Зокрема, можна знайти статті про те, як зробити онлайн-ігри приємними й корисними; про відповідальне користування соціальними мережами; як знаходити корисний контент тощо.

У розділі "Розваги для всієї сім’ї" можна дізнатися, як за допомогою технологій можна навчатися й розважатися разом із сім’єю. Тут зібрано корисні ресурси, які допоможуть пізнавати світ, навчитися програмувати, розвинути творчі здібності або знайти корисні застосунки.

Розділ "Інструменти для навчання" присвячений інструментам, додаткам і платформам, які можуть стати в пригоді як у класі, так і під час дистанційного навчання. Тут зібрано інформацію для батьків про інструменти, якими діти користуються під час навчання в класі чи вдома, щоб допомогти їм досягати успіхів, а також про технології, якими користуються педагоги, щоб допомогти дітям у навчанні. Також у розділі є поради щодо технологій та інструментів, щоб допомогти педагогам задовольнити потреби кожного учня.

Крім того, на сайті зібрано добірку різноманітних продуктів, які допоможуть батькам захистити дитину в інтернеті, знаходити якісний контент і багато іншого. Зокрема, "Google Планета Земля", Google Arts & Culture, застосунки, схвалені викладачами, в Google Play або Google for Education.

Liked the article?
Help us be even more cool!