ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google оголосив перших 17 українських стартапів, які отримають до $100 тис.

31.05.2022, 17:11
Фото – Google
Фото – Google

Компанія Google оголосила перших 17 одержувачів грантів Фонду підтримки Google для стартапів в Україні, які отримають до $100 тис. у безчастковому фінансуванні, а також програму менторської підтримки від Google, продуктову підтримку та кредити в Google Cloud.

Про це повідомляється 31 травня в блозі компанії.

Так, першими одержувачами допомоги від Google стануть 17 українських стартапів: Almexoft (Low-code платформа для автоматизації бізнес-процесів та електронного документообігу), CareTech Human (повністю автоматизоване рішення plug-and-play для щоденних перевірок стану здоров'я та раннього виявлення захворювань); Discoperi (система відеоконтролю на основі штучного інтелекту, яка збирає дані про дорожній рух, щоб запобігти автомобільним аваріям і зробити дороги безпечнішими); Dots Platform (хмарна платформа для доставлення їжі “все-в-одному”); Elai.io (платформа перетворення тексту на відео, яка дозволяє користувачам створювати з тексту відеоконтент із віртуальними доповідачами).

Такоє серед отримувачів: Effy.ai (програмне забезпечення для управління персоналом, яке дає лідерам можливість створювати високопродуктивні команди); Handy.ai (внутрішня комунікаційна платформа, що пропонує співробітникам персонального віртуального помічника); Lab24 (маркетплейс цифрових медичних лабораторій, що під'єднує клієнтів до доступних послуг); Mindly (платформа з надання психологічної допомоги онлайн); PRAVOSUD (платформа для аналізу судових спорів, що дозволяє юристам розробляти успішні юридичні стратегії); pleso therapy (платформа психічної допомоги); Private Tech Network (платформа "венчурний капітал як послуга", керована штучним інтелектом, розроблена, щоб зробити збір коштів швидшим та ефективнішим); Releaf Paper (перший у світі виробник паперових виробів з опалого листя); Respeecher (високоякісна система клонування голосу (перетворення голосу) для авторів контенту); Skyworker (застосунок для найму, що надає послуги з рекрутингу та добору кадрів у сфері технологій); VanOnGo (платформа доставлення споживачам на основі штучного інтелекту); ZooZy (універсальний мобільний застосунок для догляду за домашніми тваринами).

Як повідомили в Google, стартапи добираються на основі критеріїв та оцінювання співбесіди. Засновані в Україні стартапи, які відповідають критеріям, можуть подавати заявки тут. І хоча деякі компанії можуть не відповідати умовам фонду, Google for Startups продовжує пропонувати інші форми підтримки, про які можна дізнатися на сайті.

Нагадаємо, у березні Google оголосив про створення Google for Startups Ukraine Support Fund – Фонду підтримки Google для стартапів в Україні – в розмірі 5 мільйонів доларів для виділення протягом 2022 року грошових грантів без участі в капіталі.

Liked the article?
Help us be even more cool!