ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google обіцяє виділити 25 мільйонів євро на розвиток ШІ-навичок європейців

12.02.2024, 15:43

Google пообіцяв виділити 25 мільйонів євро, щоб допомогти громадянам Європи навчитися користуватися штучним інтелектом (ШІ).

Про це пише Reuters.

Компанія відкриває приймання заявок від соціальних підприємств і некомерційних організацій, які можуть надати доступ до відповідних тренінгів тим, хто цього потребує. Компанія також створить низку "академій розвитку" для підтримки бізнесів, що послуговуються ШІ, і вже розширила свої безкоштовні курси із ШІ до 18 мов.

"Дослідження свідчать, що комерційне використання ШІ може поглибити вже наявну нерівність, зокрема у сферах економічної безпеки й працевлаштування. Ця нова програма допоможе людям з усієї Європи розвинути свою обізнаність, навички й упевненість у користуванні ШІ, щоб ніхто не лишився позаду", – зазначив Едріан Браун, виконавчий директор Центру громадського впливу, партнера Google.

Минулого місяця Google заявила, що інвестує 1 мільярд доларів у розбудову датацентру неподалік Лондона, щоб забезпечити дедалі сильнішу потребу регіону в інтернет-сервісах.

Цей датацентр буде на 13-гектарній ділянці землі, купленій Google 2020 року в місті Волтем-Кросс, на 24 кілометри північніше центру Лондона, заявляла компанія.

Марія Ігнатьєва, Валентина Троян

Liked the article?
Help us be even more cool!