ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Google не дозволив розміщувати в Play Store соцмережу Трампа

31.08.2022, 15:44
Фото – Erin Scott / Reuters
Фото – Erin Scott / Reuters

Компанія Google не дозволила розміщення в магазині мобільних застосунків Play Store застосунку соціальної мережі Truth Social, яка належить колишньому президенту США Дональду Трампу. 

Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на видання Axios.

Причиною представник компанії назвав “незадовільну модерацію контенту”.  

“19 серпня ми повідомили Truth Social про кілька порушень наших основних правил в їхній поточній версії програми й нагадали про те, що наявність ефективної системи для модерації контенту користувача – одна з умов наших правил для розміщення будь-якої програми в Google Play”, – заявили в Google.

Розробник програми – компанія Trump Media&Technology Group (TMTG) – заявила, що “продовжує сумлінно працювати з Google, щоб програма відповідала правилам компанії, не жертвуючи обіцянкою бути гаванню свободи слова”.

Нагадаємо, Дональд Трамп створив соцмережу Truth Social після того, як Twitter, Facebook та YouTube заблокували його акаунти. Різкі висловлювання Трампа, зокрема у твіттері, розцінили як розпалювання ненависті та підбурювання до штурму Капітолія в січні 2021 року. Після цього Трамп анонсував створення соцмережі “без цензури”. 

Liked the article?
Help us be even more cool!