ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головреду "Еха Москви" підкинули під квартиру свинячу голову

25.03.2022, 10:14
Фото – ВВС
Фото – ВВС

Колишньому головному редактору радіостанції “Ехо Москви” Олексію Венедіктову підкинули під двері свинячу голову в перуці. Про це журналіст розповів у своєму телеграм-каналі, повідомляє Нова газета.

Крім того, на двері квартири Венедіктова наклеїли герб України з антисемітським написом.

Венедіктов також опублікував кадр, на якому людина у формі кур'єра Delivery Club фотографує свинячу голову, залишену під дверима. Представники компанії зв'язалися з журналістом та повідомили, що на знімку людина в застарілій формі та з рюкзаком, який уже два роки не видається працівникам, що виконують доставлення. Крім того, у Delivery Club стверджують, що жодних замовлень у будинку Венедіктова не було.

На початку березня Венедіктов заявив, що він та члени його сім'ї отримали понад сотню повідомлень з погрозами. “127 есемесок прийшло – я їх зберіг, звичайно не всі. Напередодні буквально всієї цієї історії. Відчуття, що всі вони разом працювали: спочатку погрози, потім попередження, потім відімкнення”, – сказав журналіст в ефірі “Ехо Москви”.

Роскомнагляд на вимогу генпрокуратури заблокував доступ до сайту радіостанції “Ехо Москви”. Після цього рада директорів радіостанції ухвалила рішення ліквідувати радіо та сайт. “Ехо Москви” вирішило вимкнути сайт і видалити всі корпоративні облікові записи соцмереж.

Liked the article?
Help us be even more cool!