ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головреда білоруської “Нашої ниви” побили під час затримання

09.07.2021, 15:12
Головний редактор “Нашої ниви” Єгор Мартинович. Фото: twitter.com / belpartisan
Головний редактор “Нашої ниви” Єгор Мартинович. Фото: twitter.com / belpartisan

У Білорусі побили під час затримання головного редактора видання “Наша нива” Єгора Мартиновича, у нього травма голови. Про це “Наша нива” повідомляє у Facebook.

“Після обшуків в офісі та будинку Єгора відвезли до Слідчого комітету на допит, де викликали швидку. Як повідомляє пресслужба СК, Мартиновичу надали медичну допомогу. Єгор провів цю ніч у слідчому ізоляторі на Окрестіна. Каже, що почувається краще. Сьогодні вранці його годували вперше, а затримали вчора, близько 10-ї ранку. Йому та іншим ув'язненим в камері не видавали матраців та покривал”, – повідомляє видання.

Головного редактора ′′Наша нива′′ Єгора Мартиновича затримали 8 липня як підозрюваного за ч. 1 ст. 342 Кримінального кодексу Білорусі (організація або підготовка дій, які грубо порушують громадський порядок, або участь у них). Також в ізоляторі на Окрестіна в такому самому статусі перебувають головний редактор журналу ′′Наша історія′′ Андрій Динько, керівник відділу реклами та маркетингу Андрій Скурко, головна бухгалтерка Ольга Ракович. 

Liked the article?
Help us be even more cool!