ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головред "Суботи плюс" отримав рік умовно за укус поліцейського

29.05.2017, 12:48

Жовтневий районний суд Запоріжжя призначив головному редактору запорізької газети “Субота плюс” Богдану Василенку покарання у вигляді 2 років позбавлення волі та звільнив від відбування покарання з іспитовим строком на 1 рік. Таким чином суд визнав Василенка винним у заподіянні тілесних ушкоджень інспектору ДАІ, який був при виконанні службових обов’язків. Про це повідомляє 061.ua з посиланням на прес-службу прокуратури Запорізької області.

Як нагадує видання, у листопаді 2014 року правоохоронці під час патрулювання для перевірки зупинили автомобіль, за кермом якого була дружина Василенка. Коли співробітник ДАІ запропонував жінці пройти перевірку на встановлення стану алкогольного сп’яніння, з машини вийшов пасажир - Богдан. Під час бійки з правоохоронцями журналіст укусив співробітника ДАІ за руку.

Богдан Василенко в суді свою вину не визнав.

Як повідомляв ІМІ, газета “Субота плюс” припинила існування наприкінці 2016 року. Серед причин закриття називались, зокрема, фінансові проблеми видання, проте її керівник і фактичний власник Богдан Василенко так і не прокоментував закриття газети. Сайт газети Z-city наразі залишається працювати.

Liked the article?
Help us be even more cool!