ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головред газети “Зіньківщина “по - іншому” потрапив до лікарні після нападу

26.05.2017, 11:49

У місті Зіньків Полтавської області після нападу госпіталізований до лікарні головний редактор газети “Зіньківщина “по - іншому” Олексій Леонтій. Про це повідомляється на сайті газети “Зіньків NEWS”.

Інцидент стався 25 травня близько 20:00, коли Олексій Леонтій повернувся з роботи додому. Як тільки він увійшов у двір свого будинку, його покликав молодий чоловік і попросив вийти.

“Коли я вийшов за ворота, на мене несподівано посипалися удари. Бив шматком труби, з десяток разів”, - розповів журналіст.

Як пише видання, з'ясувалося, що нападник - син однієї з членів Громадської ради при Зіньківській райдержадміністрації Максим Батрак, колишній працівник міліції.

Нещодавно Олексій Леонтій опублікував статтю в газеті, в якій “розкрив докази щодо незаконності прийняття у члени Громадської ради при Зіньківській РДА Тетяни Батрак”.

Відтоді, пише видання, головреду неодноразово погрожували фізичною розправою, а для залякування кілька разів розбивали вікна в приміщенні редакції.

“Чи можна цей випадок вважати помстою Громадської ради, покаже слідство”, - пише видання.

Наразі редактор газети “Зіньківщина по - іншому” госпіталізований в Зіньківську ЦРЛ з діагнозом черепно-мозкова травма.

Як повідомляв ІМІ, 24 травня видавцю полтавської газети “Коло” і головному редактору сайту kolo.news Тетяні Цирульник невідомий у телефонній розмові порадив “поберегти своє здоров’я”.

Журналістці інтернет-видання “Полтавщина” Дарині Синицькій користувачі соціальної мережі Facebook Руслан Зарубін, Віталій Солоній і Данило Плахов погрожують згвалтуванням і зникненням безвісти.

24 травня редакторка інтернет-видання “ВПолтаві.інфо” Наталія Очкань заявила про перешкоджання її професійній діяльності з боку забудовників біля історичної будівлі в центрі Полтави.

Liked the article?
Help us be even more cool!