ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головний редактор «Хрещатика» подав заяву на звільнення

27.07.2011, 05:33
Головний редактор газети Київської міської ради «Хрещатик» Денис Жарких подав заяву на звільнення.
 
Окрім Жарких видання покидає також заступник головного редактора «Хрещатик» Михайло Левандовський, який раніше працював під керівництвом головного редактора «Вечірнього Києва» Романа Костриці.
 
Як повідомив в коментарі ІМІ Жарких, заяву він написав сам, за власним бажанням.
"Мене ніхто не змушував іти, не було тиску на прийняття мого рішення.Наразі створюється новий медіахолдинг, плануються нові трансформації, інша система управління. Мені здається, що головний редактор не буде мати ніяких важелів на газету " - сказав він.
 
Нагадаємо, 14 липня на сесії Київради депутати ухвалили проект рішення Про реорганізацію комунальних підприємств.

Проект стосувався і реорганізації комунальних ЗМІ - ДКП Телерадіокомпанія Київ, КП Редакція газети Вечірній Київ, КП Редакція газети Хрещатик, КП Редакція газети Українська столиця і КП Радіостанція Голос Києва.

Дана постанова скасовує всі рішення, які були прийняті Київрадою в 2006-2009 роках - зокрема, про створення закритого акціонерного товариства Київський медіа холдинг. Таким чином, депутати повернули комунальні ЗМІ у власність територіальної громади Києва. Також проект регламентує порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників комунальних ЗМІ.

У рамках реорганізації ДКП Телерадіокомпанія Київ буде перетворена в КП Телекомпанія Київ. У свою чергу, КП Редакція газети Вечірній Київ і КП Редакція газети Українська столиця будуть приєднані до КП Редакція газети Хрещатик.
 
ІМІ
 
 

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!