ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головний редактор "Експресу" заявляє, що усі опубліковані факти про "Корпорацію КРТ" - достовірні

29.05.2012, 02:53

Головний редактор газети “Експрес” Iгор Починок заявляє, що усi факти, які викладенi в його статті про “Корпорацію КРТ” під заголовком “Як “відмити” мільярд”, достовiрні, повідомляє ZІК.

“Ще раз хочу пiдкреслити: усi факти, що викладенi в новому резонансному розслiдуваннi газети «Експрес» – бездоганно достовiрнi”, – заявив Починок, коментуючи судовий позов, який подала "Корпорація КРТ" проти нього.

“Ми не використовуємо у своїй роботi неперевiрених матерiалiв. Публiкацiю матерiалiв журналiстського розслiдування буде продовжено i незабаром усi зрозумiють, чому так нервують деякi люди. Позов до суду – це димова завiса, спосiб вiдвернути увагу вiд головного. Мовляв, ми подаємо до суду, i це вже повинно означати, що газета помилилась. Скажу коротко: вже сiм разiв власники КРТ пробували використати цю технологiю. Усi сiм судiв, включно з найвищими iнстанцiями, вони програли”, - сказав Починок.

Нагадаємо, товариство з обмеженою відповідальністю “Корпорація КРТ” подало в суд на головного редактора газети “Експрес” Ігоря Починка про захист ділової репутації.

Серед позовних вимог: “Визнати недостовірною та такою, що не відповідає дійсності і принижує ділову репутацію, інформацію, поширену в номері газети “Експрес” від 17.05.2012-24.05.2012 року№52 (6348) на першій та шостій сторінках в статті під заголовком “Як “відмити” мільярд” за авторством І. Починка. Зобов’язати Ігоря Починка спростувати поширену інформацію у спосіб, в який вона була поширена, або будь-який спосіб, наближений (адекватний) до способу поширення. Та зобов’язати ТОВ “Фонд “Свобода слова” спростувати поширену інформацію у спосіб, в який така була поширена, або будь-який спосіб, наближений (адекватний) до способу поширення”.

Liked the article?
Help us be even more cool!