ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головний радник Трампа порадив ЗМІ мовчати і слухати

27.01.2017, 10:01

Головний стратегічний радник адміністрації президента США Дональда Трампа Стівен Беннон порадив журналістам закрити рота й лише слухати те, що каже нова адміністрація. Про це він сказав в інтерв'ю газеті The New York Times, повідомляє Укрінформ.

“Засоби масової інформації повинні сконфузитись та бути спаплюженими й тримати свій рот на замку та просто слухати певний час”, - сказав Беннон.

“Я хочу, щоб ти процитував це, - наголосив він. - ЗМІ в цій ситуації - опозиційна сила. Вони не розуміють цю країну. Вони досі не збагнули, чому Дональд Трамп став президентом Сполучених Штатів”.

Як пише видання, така нищівна оцінка ЗМІ з боку одного з найближчих та найвпливовіших радників Трампа в перші дні роботи адміністрації була висловлена в момент високої напруженості у відносинах ЗМІ і президента. Однією з найбільш гарячих тем стала перепалка з приводу розміру натовпу на інавгурації, а також хибні заяви президента про мільйонні порушення на виборах.

Сітвен Беннон рідко дає інтерв'ю журналістам, крім сайту Breitbart News, який вважається провокативним джерелом правого спрямування. Він проіснував до серпня минулого року та містив заклики, які президент Трамп озвучив цими вихідними, коли він заявив, що перебуває у стані війни з медіа.

В ході передвиборної кампанії 62-річний Стівен Беннон очолював передвиборний штаб Трампа. У листопаді 2016 року він був призначений головним стратегом і старшим радником обраного президента.

Liked the article?
Help us be even more cool!