ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головний радикал країни зацікавився кріслом голови НСЖУ

17.04.2012, 04:09
Народний депутат, голова Радикальної партії Олег Ляшко претендує на крісло голови Національної спілки журналістів України. Про це в інтерв’ю “Телекритиці” повідомив голова НСЖУ Ігор Лубченко.

Зокрема, на запитання, хто із народних депутатів претендує на крісло голови НСЖУ, Лубченко відповів: “Олег Ляшко. Він приходив, я йому розповів ситуацію. Не знаю, я б на його місці після цього не балотувався”.

“Я попередив, щоб він мав на увазі: одного разу ми вже були під однією партією, після того ми до жодної партії ніколи не належали і ніяких стосунків у нас із ними немає й не було. То ще не вистачало, щоб ми опинилися під Радикальною партією”, - розповів голова НСЖУ.

Водночас Лубченко зазначив, що президент УНІАН Олег Наливайко і доцент Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка Віктор Набруско - два реальних кандидати на посаду голови НСЖУ.

“Наливайко і Набруско - два реальних кандидати, на яких розраховують члени НСЖУ. Обидва - секретарі спілки, їздили на обласні конференції. Мені імпонує, що вони в курсі всіх спілчанських проблем, тож, сподіваюсь, буде певна спадковість у керівництві”, - зазначив Лубченко.
Liked the article?
Help us be even more cool!