ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головна редакторка Вільного радіо прочитає лекцію за донат

Фото - колаж ІМІ
Фото - колаж ІМІ

Головна редакторка Вільного радіо Анна Сердюк прочитає лекцію за донат. Про це вона написана на Facebook-сторінці.

Журналістка зазначила, що тренінги проводить з лютого 2023 року.

"Розповідаю колегам або про побудову віддаленої роботи команди, книгу стилю / онбординг або про пошук людей і тем у регіональне медіа. Я маю виписану лекцію-воркшоп "Де регіональному медіа знайти 500 тисяч тем не виходячи з дому". І хочу зібрати закритий зум (або кілька) з нею", – розповіла Анна Сердюк.

Участь у лекції – 500 грн на банку "Донеччина". Анна Сердюк планує зібрати 400 тисяч – на дрони для бахмутської 54 бригади, для роти, яка нині боронить Донеччину

"Проста математика підказує, що закрити питання можна буде, якщо буде 800 зацікавлених. Якщо вірити статистиці популярності спеціальності "журналістика" в Україні, то це буквально трошки студентів і пару редакцій", – зазначила головна редакторка Вільного радіо.

У коментарі ІМІ Анна Сердюк додала, що в медіа цілу кампанію присвячено цьому. Лекція – її частина.

"Також плануємо лекцію офлайн у Києві про стереотипи щодо Донеччини та чому це неправда (спікерка родом з Донеччини, студентка, яка разом з подругою взялася за такі лекції по Україні та веде трошки інстаграм-сторінку про це), а також у нас тривають добрі перегони між містами Донеччини, щоб збирали по 10 тисяч на окремі банки 10 міст", – додала журналістка.

У лекцію Анна Сердюк обіцяє "втиснути" знання, здобуті за 10 років роботи.

"Я весь цей час їжджу на тренінги, стежу які реєстри відкрились, які закрились, дивлюсь, як працювати з різними інструментами типу "Прозоро" чи "Ю-контрол", розбирають з новинами про суддів і прокурорів. Я поділю зустріч на блоки, тож ми знайдемо і спортивні, і культурні, і кримінальні, і економічні, і соціальні новини. Я пояснюватиму на базовому рівні. З досвіду можу сказати, що це не лише для студентів, це і для колег з досвідом, які просто присвячували більше часу історіям з місця подій, а не шукали їх у документах та на сайтах", – розповіла Анна Сердюк.

Liked the article?
Help us be even more cool!