ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головна редакторка сайту руху "Чесно" йде з посади

Головна редакторка сайту руху "Чесно" Ірина Федорів йде з посади. Про це вона повідомила на своїй Facebook-сторінці.

"Я завершую виконання обов’язків головного редактора "Чесно". Це лише функція, тому нічого не змінюється для суспільства. За мною залишається моя головна соціальна роль. Я — громадянин. А значить я буду робити те, що і робила до того. Я певна, що робитиму навіть більше і краще", — написала Ірина.

У коментарі “Детектор медіа” Федорів не назвала конкретної причини, з якої вирішила завершити своє редакторство сайту руху.

“Насправді, я нікуди не дінусь від руху. Усі, хто колись з нього уходив, продовжували підтримувати зв’язок із командою, комунікувати і співпрацювати. Але ж десять років, що я пропрацювала в “Чесно”, — це великий часовий проміжок, це цілих дві каденції парламенту. Пра рухатися далі”. 

Що стосується нового місця роботи, то відповіді на це питання Федорів теж оминула:

"В країні — купа проблем, повірте, руки є куди прикласти. В мене є пул тем, які я веду у суспільному житті - захист Біличанського лісу; приєднання до Києва селища Коцюбинське; робота парламентського комітету з питань державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування; історія із законопроєктом про містобудування та багато іншого. Це все теми, якими я займаюся постійно і які я не лишу, тому що мало рук, які можуть їх підхопити. І це не залежить від того, чи я працюю в журналістиці, чи в громадській організації". 

Перед тим, як долучитись до команди "Чесно", Ірина очолювала інформаційно-аналітичний відділ новинної служби каналу СТБ, на який прийшла працювати ще у студентські роки у 2005 році.

Liked the article?
Help us be even more cool!