ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Голова Запорізької ОДА написав на “Наші гроші” заяву в поліцію

26.04.2017, 10:57

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль написав заяву в поліцію на журналістів “Наших Грошей” після проведення зйомки його будинку, повідомляє Bihus.info.

За матеріалами заяви відомості внесені в ЄРДР за статтею 182 частиною 1 (Порушення недоторканності приватного життя). Матеріали провадження приєднанні до справи щодо нападу на знімальну групу.

Нагадаємо, 17 березня на знімальну групу проекту “Наші гроші”  під час зйомок сюжету поблизу маєтку голови Запорізької обласної державної адміністрації Костянтина Бриля напав охоронець і пошкодив техніку журналістів. Пізніше в коментарі Костянтин Бриль заявив, що невідомий - його друг. При цьому видання зазначає, що під час зйомок кордони приватної власності Бриля жодним чином порушені не були.

3 квітня “Наші Гроші” опублікували журналістській матеріал “Наші гроші №162. З колибелі в Куршавель - вражаючі Інстаграми дітей чиновників”. Зокрема в матеріалі йшлося про стиль життя дітей Костянтина Бриля, які відпочивали в найкращих курортах світу.

Liked the article?
Help us be even more cool!