ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Голова ВР підтримав заборону для депутатів бути на засіданнях Кабміну без дозволу Азарова

18.03.2013, 04:49

Голова Верховної Ради Володимир Рибак підтримує ініціативи прем’єр-міністра Миколи Азарова щодо видачі депутатам дозволів для відвідування засідань уряду. Про це Рибак сказав 18 березня, відповідаючи на питання журналістів, повідомляє “Українська правда”.

За його словами, в залі, де проводять робочі засідання уряду, депутатам виділено десять місць.

"Десять місць запропоновано депутатам і це не значить, що всі 450 повинні ходити на засідання уряду. Якщо в залі немає більше місця, то що робити? Ну давайте сто чоловік туди зайдемо і зірвемо засідання", - сказав Рибак.

Він висловив думку, що обурення депутатів з цього приводу має більше політичні мотиви.

У свою чергу лідер фракції ПР Олександр Єфремов в чергове спростував інформацію про "якісь таємні засідання уряду", назвавши їх робочими, і висловився за присутність на них народних депутатів.

"Я не знаю, чи було прийняте таке рішення (про заборону відвідування КМ), але як мені здається, присутність депутатів не може бути перешкодою для проведення засідання", - сказав він.

Нагадаємо, 11 березня Кабінет Міністрів затвердив постанову, яка дозволяє участь народних депутатів у засіданні уряду лише за погодженням прем'єр-міністра.

Останній раз, коли опозиція була присутня на розширеному засіданні уряду за участю президента Віктора Януковича між прем’єром Азаровим та лідером опозиції Арсенієм Яценюком відбувся конфлікт. 

Liked the article?
Help us be even more cool!