ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Винуватця ДТП відсторонили від посади в "Укрзалізниці"

04.07.2016, 11:28

Голова правління ПАТ “Укрзалізниця” Войцех Балчун 4 липня відсторонив директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка від виконання своїх посадових обов’язків, повідомляється на сайті “Укрзалізниці”.

Таке рішення прийняте на період з’ясування обставин ДТП, що сталася 3 червня неподалік Боярки.

Як заявляє “Укрзалізниця”, в ситуації, що склалася, вона діятиме “виключно в рамках чинного законодавства”. Подальші рішення щодо продовження трудових відносин з Іваном Федорком будуть прийняті за результатами розслідування.

“Укрзалізниця” сподівається на об’єктивне розслідування інциденту правоохоронними органами. Вся наявна інформація вказує на те, що поведінка Івана Федорка була неприпустимою, і в цьому випадку Укрзалізницею будуть вжиті всі відповідні дисциплінарні заходи”, - йдеться у повідомленні.

Також компанія висловлює співчуття постраждалим у ДТП і всіляко сприятиме наданню медичної допомоги постраждалим, у тому числі пропонує їм пройти лікування в залізничних медичних закладах.

Як повідомляв ІМІ, 3 липня ввечері фотокореспондент LB.ua Макс Левін потрапив у ДТП на автодорозі Боярка-Забір'я (Київська область). Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7 (держномер АА 7100 РР), водій якого, як виявилося пізніше, був п'яним. Винуватець ДТП втік.

За фактом ДТП, у якому постраждала сім’я фотокореспондента LB.ua Макса Левіна, поліція відкрила два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту  особами, які керують транспортними засобами) та за ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові  правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нетверезим водієм, який скоїв лобове зіткнення з автомобілем фотокореспондента LB.ua, виявився начальник відділу вантажоперевезень “Укрзалізниці” Іван Федорко.

Фото - Фейсбук Олександр Кравченко

Liked the article?
Help us be even more cool!