ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Голова Миколаївського морпорту ігнорує запити журналіста про його помічників і радників

13.12.2016, 11:07

Виконуючий обов'язки начальника адміністрації Миколаївського морського порту Віктор Козонак ігнорує запити на інформацію інтернет-видання “Преступности.НЕТ” про його заступників, радників і помічників. Про це повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

Як розповів журналіст видання Андрій Лохматов, він уже 1,5 місяці замість п’яти робочих днів чекає відповідей на два інформаційні запити, подані згідно з нормами Закону України “Про доступ до публічної інформації”.

“Півтора місяці тому, 31 жовтня, я направив два інформаційні запити керівнику Миколаївського філіалу Адміністрації морських портів України на електронну адресу, єдину, яка була зазначена на сайті відомства. Оскільки в адміністрації Миколаївського морського порту вибухнув скандал навколо нового керівництва держпідприємства, зокрема, роздутого штату радників і помічників в.о. начальника адміністрації порту Володимира Козонака, я цікавився їхніми іменами, датами призначення і їх зарплатами”, - повідомив журналіст.

За його словами, через два тижні відповіді не надходили, а тому він подзвонив за єдиним номером телефону, вказаним на офіційному сайті адміністрації порту, де йому відповіли, що та адреса, яка вказана на сайті, неправильна.

Кореспондент перенаправив запити на іншу електронну адресу, але відповіді так і не надійшло. В приймальні начальника Лохматову відповідають, що “запити у начальника, ми передамо йому, що ви чекаєте відповіді”. Але станом на 12 грудня Віктор Козонак так відповідей і не надав.

Liked the article?
Help us be even more cool!