ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ГО «Центр політичних студій та аналітики» створила спеціалізований сайт

07.12.2011, 04:21

ГО Центр політичних студій та аналітики створила спеціалізований сайт по популяризації закону по доступу до інформації під назвою «Прозора демократія». Тут розміщені анонси навчальних програм, семінарів, новини, публікації,  оцінки експертів про використання Закону України «Про доступ до публічної інформаці». 

«Це тематичний та системний сайт, який розрахований на широку аудиторію. Це і  журналісти, які проводять розслідування про проблеми, які виникають у громадян по доступу до інформації, громадські активісти, держслужбовці та звичайні громадяни.У нас на сайті також працюватиме юрист, який консультуватиме людей у всіх питаннях, які стосуються  закону по доступу до інформації» - повідомив в коментарі ІМІ директор ГО «Центру політичних студій та аналітики» Віктор Таран.

Нагадаємо, ГО Центр політичних студій та аналітики був заснований наприкінці 2005 року громадськими активістами задля об'єднання зусиль громадськості щодо розбудови в Україні громадянського суспільства, демократичних інституцій, дієвого місцевого самоврядування шляхом політичної освіти населення.

Організація займається Всеукраїнським  моніторингом діяльності місцевих органів влади,  проведенням семінарів для регіональних держслужбовців по використанню закону «Про доступу до публічної інформаці»  та інші заходи.

ІМІ

Liked the article?
Help us be even more cool!